2024-01-19

I fjor betalte jeg for et Raycast Pro abonnement fordi jeg hadde sett en del videoer som snakket varmt om funksjonene, ChatGPT funksjonaliteten så kjekk ut, og det var noe med at den synket innstillingene dine (mesteparten i alle fall).

Men etter 8 måneder (og med min lengste periode med å ikke ha brukt Launchbar siden 2004) så har jeg de siste dagene returnert til den kjente, kjære og trygge Launchbar. Den passer bare bedre med hvordan jeg liker å jobbe. Jeg setter pris på å veksle mellom starte programmer og lete etter filer/gå rundt i filsystemet uten å måtte skifte mellom modus (som også er grunnen til at Alfred heller aldri klikket for min del.

Samt at om jeg trenger mer ChatGPT, så tror jeg det er mer hensiktsmessig å bruke nettsiden direkte. Evt. bruke pengene på abonnement der.