2024-01-18

Så for noen dager siden at Beardy Guy hadde nok en post om nok en diskusjon om iPad og at den umulig kan brukes til seriøs jobbing for seriøse folk.

Noe som selvsagt er tull.

Noe jeg mener selv om jeg ikke kan bruke den til min jobb. Men jeg har ingen problemer med å skjønne at andre kan bruke den produktivt til jobb. Alt avhenger av hva jobben er. Og hva man er mest komfortabel med. Det minner meg litt om kritikken mot MacBook Air 11” og at den umulig kunne brukes til noe annet enn litt lett nettlesing og e-post. Den var visst litt form over funksjon for mange. Jeg bare påpeker bare at form tross alt noen ganger er funksjon. Jeg ville ha den letteste, minste og beste maskinen jeg trengte. Der jeg i blant må stå inne på datarom og i trange rack og koble til konsollporten på enheter.

Og applepundit som ikke har oppdatert hjemmesiden sin siden tidlig 2000-tall uttalte følgende.

You’re making excuses for a platform that has baby computer limits. It’s a 14-year-old platform and you still can’t make iPad apps on an iPad.

Jeg himler, og ser fortsatt ingen grunn til å endre på dosen jeg inntar av hans meninger.