2024-01-11

Etter å snart ha vært fornøyd kunde av Strim i to år, så stoppet jeg abonnementet like før jul. Fordi jeg hadde regnet litt på det igjen. Og denne gangen telte det litt mer for å kutte ut Strim.

Månedsprisen blir lavere for meg når jeg skiftet til å betale for et år med HBO og SkyShowtime, samt å betale for TV 2 Play Favoritt (som også inkluderer BritBox i TV 2 appen og tilgang til Disney+ i Disneyappen. Jeg mistet tilgang til ViaPlay (og fant det ikke formålstjenlig å betale for de på egenhånd, til det er tilbudet alt for dårlig sammenlignet med kost). Og fra før betaler jeg jo for Netflix, Amazon Prime Video og Apple TV+

Det eneste jeg ikke har tilgang til blir neste sesong av Kongen Befaler, men der kan jeg heller vente til serien nesten er halvveis og heller betale for en måned med Discovery+.