2022-02-06

Ting jeg sjeldent gjør, lage regneark for å sammenligne pris for forskjellige løsninger. Men ettersom jeg i går startet en prøvekjøring av Strim, så ble det naturlig.

I dag har jeg IP-TV fra Allente (tidligere Frøken Viasat). Og eneste grunnen til at jeg har det var fordi det inkluderte Viaplay Total til en lavere kost enn om jeg skulle ha betalt for Viaplay Total direkte. Jeg har så vidt brukt Samsung-boksen jeg fikk tilsendt, mest fordi den er … ræva. Kjapp nok osv, men som brukeropplevelse mangler den mye. Siden siste generasjon Apple TV kom (fjerde generasjon, 2015), så har det vært min primære «TV-plattform».

Så akkurat nå er mine strømmetjenester som følger.

  • NRK TV
  • TV 2 Play
  • HBO Max
  • Discovery +
  • Netflix
  • Disney +
  • Amazon Video
  • Viaplay
  • Apple TV +

Det blir jo noen kroner i måneden, og hadde jeg vært en «mer økonomisk bruker» så hadde jeg kanskje i stedet bare hatt en tjeneste i måneden, sett alt jeg vil se på den før jeg hopper til neste osv ad infinitum. Men det er jeg ikke, og hva jeg ser når jeg ser er ofte veldig avhengig av dagsformen. Og jeg liker å tenke at jeg har tilgang til det meste når jeg vil.

Og det flotte med Strim er jo at HBO Max, Viaplay (ikke total), Paramount + og TV 2 Play følger med i månedsprisen. Samt som OBOS-medlem får jeg 10% rabatt.

Så nå sitter jeg her med et regneark, sammenligner de forskjellige alternativene Strim har, samt kutter ut andre strømmetjenester for å se hva det gjør med månedsprisen (Discovery + er veldig i faresonen).