2023-12-13

Hadde litt problemer med et komponent på jobb når vi måtte konfigurere inn noe nytt, som gjorde at en leverandør sendte en mann for å løse det. Jeg hadde kommet delvis i mål, men på en suboptimal måte.

Heldigvis klarte han å løse det, og jeg ble jo litt irritert på at jeg burde jo klart å løse det på den måte han løste. Men jeg ble jo også glad, fordi det ble heldigvis en mer praktisk måte.

Når jeg kom hjem tenke jeg litt mer over måten han presenterte løsningen. Og jeg innså at han var litt skrytete når han skulle vise løsningen.

«Hva er verste scenario?» «Hva er beste scenario?»

Og han hadde en bedre løsning enn svaret på sistnevnte.

Kan hende min irritasjon på at jeg burde jo ha innsett det som til slutt ble løsningen (ikke at dokumentasjonen til tredjepartsleverandøren var til særlig hjelp). Men jeg ble litt upasselig irritert på måten han presenterte løsningen.

Og ikke minst syntaksen til komponenten.