The Equalizer 3 - The Final Chapter 🍿

2023-12-12

Noe annet jeg så i helgen var også The Equalizer 3 - The Final Chapter. Denzel er fortsatt veldig Denzel, og god nok i rollen som Robert McCall.

Og med tanke på at filmen er satt til Italia, litt sør for Napoli (trur eg), så er det jo ikke fritt frem for at jeg tenker på en klassisk genre, Spaghettiwestern, som er naturlig med tanke på filmens plot. Denzel er et sted på Sicilia, rydder opp, tar ferjen over til fastlandet. Ender opp i en liten pittoresk by der den lokale gamle legen forbarmer seg over han og pleier han tilbake til god helse. Og Denzel nyter stunden sin der, og legger etterhvert merke til en gjeng mafioso som terroriserer lokalbefolkningen.

Og er det noe man har lært av filmene og den originale serien, er det noe Robert McCall hater så er det jo folk som er slemme mot de svake.

Lang historie kort: han rydder opp.

Hvordan er den sammenlignet med de tidligere. Jeg har riktignok sett alle, men hukommelsen lar meg bare sammenligne den med den første filmen. Ikke fordi at den var så minneverdig, men fordi jeg brukte mandagskvelden til å se den.

Kort og grei. Den første filmen er best. Men liker man Denzel, og liker man denne type filmer så er den absolutt severdig.