The Equalizer 3 - The Final Chapter 🍿

2023-12-12

Noe annet jeg sÄ i helgen var ogsÄ The Equalizer 3 - The Final Chapter. Denzel er fortsatt veldig Denzel, og god nok i rollen som Robert McCall.

Og med tanke pÄ at filmen er satt til Italia, litt sÞr for Napoli (trur eg), sÄ er det jo ikke fritt frem for at jeg tenker pÄ en klassisk genre, Spaghettiwestern, som er naturlig med tanke pÄ filmens plot. Denzel er et sted pÄ Sicilia, rydder opp, tar ferjen over til fastlandet. Ender opp i en liten pittoresk by der den lokale gamle legen forbarmer seg over han og pleier han tilbake til god helse. Og Denzel nyter stunden sin der, og legger etterhvert merke til en gjeng mafioso som terroriserer lokalbefolkningen.

Og er det noe man har lÊrt av filmene og den originale serien, er det noe Robert McCall hater sÄ er det jo folk som er slemme mot de svake.

Lang historie kort: han rydder opp.

Hvordan er den sammenlignet med de tidligere. Jeg har riktignok sett alle, men hukommelsen lar meg bare sammenligne den med den fÞrste filmen. Ikke fordi at den var sÄ minneverdig, men fordi jeg brukte mandagskvelden til Ä se den.

Kort og grei. Den fÞrste filmen er best. Men liker man Denzel, og liker man denne type filmer sÄ er den absolutt severdig.