The Night Agent đŸ“ș

2023-12-11

Noen ganger starter man Ä se pÄ en serie selv om man vet at serien vil vÊre et eksempel i ordboka for «middels». Ekstremt middels.

The Night Agent er en sÄnn serie. Gabriel Basso spiller FBI-agenten Peter Sutherland som er sÞnnen til en annen FBI-agent som hadde et rykte om at han var forrÊder. Etter Ä ha hindret store tap av menneskeliv pÄ en metrolinje etter en terrorbombe fÄr han en jobb i kjelleren til The White House der han skal bistÄ hemmelige agenter som har havnet i en skvis.

Naturlig nok blir det mistanke om forrÊdere pÄ Þverste nivÄ i regjeringen.

Alt i alt en banal serie som har mysterie pÄ samme nivÄ som pÄskekrimgÄten til Tine pÄ melkekartongene. Men det skal serie ha. Den overdrev ikke bruken av plottvister. Den hadde et fornuftig nivÄ.

Men det er bortimot det eneste positive med serien. De fleste i ensemblet var helt greie, men synes jo at seriens protagonist som spilles av Gabriel Basso var et sĂŠrdeles lite inspirert valg.

Det hjelper heller ikke at en serie som skal foregÄ i og rundt Washington D.C fÞles ut som den er filmet pÄ andre siden av landet. Kanskje til og med i nabolandet til nord.

Anbefales den. For Ä si det sÄnn. Om den hadde vÊrt en av fem serier jeg hadde sett i Är og jeg skulle lage en Topp 5 liste, sÄ hadde jeg hatt problemer Ä ha den med. Gang tallene med 10 og det samme ville ha vÊrt fasit.

Veldig forglemmelig.