The Night Agent 📺

2023-12-11

Noen ganger starter man å se på en serie selv om man vet at serien vil være et eksempel i ordboka for «middels». Ekstremt middels.

The Night Agent er en sånn serie. Gabriel Basso spiller FBI-agenten Peter Sutherland som er sønnen til en annen FBI-agent som hadde et rykte om at han var forræder. Etter å ha hindret store tap av menneskeliv på en metrolinje etter en terrorbombe får han en jobb i kjelleren til The White House der han skal bistå hemmelige agenter som har havnet i en skvis.

Naturlig nok blir det mistanke om forrædere på øverste nivå i regjeringen.

Alt i alt en banal serie som har mysterie på samme nivå som påskekrimgåten til Tine på melkekartongene. Men det skal serie ha. Den overdrev ikke bruken av plottvister. Den hadde et fornuftig nivå.

Men det er bortimot det eneste positive med serien. De fleste i ensemblet var helt greie, men synes jo at seriens protagonist som spilles av Gabriel Basso var et særdeles lite inspirert valg.

Det hjelper heller ikke at en serie som skal foregå i og rundt Washington D.C føles ut som den er filmet på andre siden av landet. Kanskje til og med i nabolandet til nord.

Anbefales den. For å si det sånn. Om den hadde vært en av fem serier jeg hadde sett i år og jeg skulle lage en Topp 5 liste, så hadde jeg hatt problemer å ha den med. Gang tallene med 10 og det samme ville ha vært fasit.

Veldig forglemmelig.