2021-09-28

I hine hårde dager brukte jeg å synce podcaster til iPod, så til iPhone via iTunes. Før apper som kunne laste ned direkte begynte å dukke opp i App Store.

Og det var en god ting. Har kommer for sent til jobben noen ganger fordi jeg måtte vente ferdig på en sync mot iTunes.

Men alt var jo ikke fryd og gammen. Mest fordi at de fleste podcaster ikke kunne lastes ned via mobilnettet pga begrensinger i iOS. Men å slippe å synce med iTunes var verdt den begrensingen. Og jeg har prøvd mange forskjellige, og flere er glemt.

Men med jevne mellom prøver jeg Apple sin app. Og må innrømme at jeg ikke skjønner den, og skjønner såpass at den ikke er for mitt bruk nå eller hvordan mitt bruk en gang var. Den syncer, men det er ikke alt som synces. Det kreves ofte litt mer innsats hvis du skal lytte på en litt eldre episode som ligger lokalt osv.

Det føles mer som om den har et litt større fokus på å få deg til å abonnere på nye podcaster enkelt, ikke for å la deg høre på podcaster du faktisk abonnerer på og har i backlog. Så da