2020-11-25

Holder på med et kurs denne uka på jobb. Og som hjemmelekse i går fikk vi i oppgave å gjøre ferdig en lab.

Så jeg tok meg et lite glass med whisky, og satte meg ned for å gjøre øvelsen på remotelaben. Mente jeg hadde gjort alle stegene korrekt, men det var ikke noen verifisering av resultatet.

I dag under kurset ble den etterfølgende laben utført, og den hadde en verifisering som var ok. Helt til neste lab. Da feilet det hardt når ting skulle verifiseres. Så da var det bare å sjekke alle mulige innstillinger. Og etter en stund fant jeg heldigvis ut hva som var feil. Hjemmeleksen var å konfigurere opp to enheter som var helt lik bortsett fra navn og ip. Og på begge hadde jeg klart å hoppe over samme steg under hver oppgave.

Ack, kjedelig å kaste bort tid på noe så banalt. Men whiskyen var god da.