2019-08-09

«Til salgs: høyresko 43, venstresko 42. Aldri brukt». Ikke helt «For sale: baby shoes, never worn» (som feilaktig tilskrives Hemingway). Kjøpte et par sko mens jeg var på ferie i Trondheim, men brukte de ikke da, og kastet kvitteringen ettersom jeg hadde samme modell i en annen farge. Når jeg kommer hjem til Oslo oppdager jeg at butikken hadde gitt meg skopar i ulik størrelse.

Men gikk jo heldigvis greit, fikk levert de inn på en Eurosko-butikk på Storo, fikk en tilgodelapp, gikk inn på skobutikken DNA (som vel må bety at de er et Eurosko-brand rettet mot det jeg antar er den yngre garde) ved siden av som hadde paret. Og ettersom hos DNA var den på salg til halv pris, så brukte jeg bare halv tilgodelappen. Men jeg synes ikke at jeg har rett til å bruke resten av tilgodelappen.