Hobbs & Shaw

2019-08-08

Bortsett fra at jeg så The Fast and the Furious på kino i hine hårde dager (husker den som en grei actionfilm), så er jeg 99% sikker på at jeg ikke har sett noen av de andre filmene som har hatt en merkelapp med både «Fast» og «Furious» på.

Så mens jeg venter på returen til striskjorte og havrelefse over helga, så stakk jeg på kino og så på Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Etter å ha skumlest for wikipediasiden for The Fast and the furious skjønner jeg at det er snakk om en spinoff. Så har null peiling på bakgrunnen for at Hobbs og Shaw misliker hverandre.

Men som actionfilm var dette strålende underholdning. Dwayne Johnson gjør sin beste Dwayne Johnson og Jason Statham er veldig Jason Stathamete. Idris Elba er bra, men rollefiguren Brixton var litt meh. Og kan se for meg at Vanessa Kirby har en fremtid som actionskuespiller.