Binge Mode og «Game of Thrones» S8E5: «The Bells»

2019-05-18

Jeg liker å høre på Mallory og Jason prate om Game of Thrones i Binge Mode, særlig gjelder det denne siste sesongen. Og de er særs flinke til å forklare hva de anser som er problemet med «The Bells» og historiefortellingen kontra frempekene, samtidig som de regner med at det som f.eks skjer med Dany er det som kommer til å skje når GRRM greier å skrive ferdig bøkene.

Og de gjør det litt mer grundig med gode observasjoner, trekker fram sitater og interessante samtaler fra både bøkene og serien. I motsetning til mye av reaksjonene man har hørt og lest som ser mer ut til å gå på Cersei døde ikke brutalt nok/Daenerys er min helt/Jeg og konen døpte tvillingene våre Daenerys & Khaleesi, så dette ser jo litt dumt ut for vår del/Jaime+Brienne 4EVER/B&W knuste min favoritt fanteori/…

Når de kritiserer (f.eks tidligere når de mente B&W gikk bort fra fantasy-elementene), så lytter jeg. Fordi det alltid er velformulert.