World Series 2015

2015-11-02

Royals etter 6 skrev jeg, Royals etter 5 ble det.

Det kunne fort ha gått annerledes, særlig i kamp 1, 4 og 5. Jeg fikk med meg siste inning på morgenkvisten i dag. Hadde våknet litt tidligere fordi jeg måtte gå på do, hadde sjekket stillingen, da var det 2-0 til Mets i slutten av 8. inning. Da regnet jeg med at World Series ville returnere til Kansas City for minst en kamp til. Men når det var på tide å gjøre seg klar for å dra på jobb måtte jeg sjekke At Bat appen igjen og så at kampen da befant seg til 12. inning. Så jeg måtte jo se på denne.

Alt i alt føler jeg dette var en rettferdig seier. Royals har imponert siden i fjor, og har i år vist en imponerende evne til å snu kamper når det så som svartest ut.

Fikk ikke sett så mye i år (alt for gammel til å være lenge oppe for å se på kamper midt på natten, unntaket er naturligvis 2013.).