2024-07-19

Totalt sett synes jeg ATP er en slitsom podcast å høre på fordi i sum er det en podcast som er mer negativ enn positiv. Ikke at det å være negativ generelt sett er noe som i sum er negativt, men når den generelle viben er ALT SUGER så blir det i lengden litt slitsomt å høre på. Det er derfor jeg i stor grad har sluttet å høre på tech-podcaster, den ene jeg hører på i stor grad er Upgrade fordi Jason Snell er en ypperlig pundit.

Og når man i tillegg føles litt uprofesjonell når podcasten i bunn og grunn er en stor del av ens livsgrunnlag, så blir jeg litt negativ.

MEN

MEN, når jeg hører på siste episode der Marco legger ut om den nye versjonen av Overcast, så er det faktisk litt interessant, fordi det handler om valg en av de må ta for sin app, i motsetning til valg Apple må ta som berører et uendelig antall av apps.

Fordi når han forklarer valg han måtte ta med tanke på Overcast, så blir det jo ikke nødvendigvis så vanskelig å forstå at Apple på sin side måtte ta noen tilsvarende valg.

Men totalt sett, en diskusjon som angår reelle valg i stedet for hypotetiske valg er alltid litt mer interessant.

Og det må sies. Overcast nå minner litt mer om den appen jeg forelsket meg i for ti år siden, og som har vært funksjonell men ikke super de siste 2-4 årene.