2024-05-22

Ettersom sommeren kom tidlig i år sånn relativt sett, så begynte jeg å irritere meg litt over størrelsen på en Pro Max (fortsatt den størrelsen jeg liker best og finner mest praktisk i de fleste tilfeller) fordi den er litt upraktisk når man prøver å drasse med seg minst mulig på spaserturen. Og det er ikke alltid sommerens bukser/shortser har de mest praktiske lommene for en Pro Max. Og det er ikke alltid jeg har lyst å ha med meg mannevesken min.

Og i bunn og grunn gjelder fortsatt dette.

Meeeen, jeg kom over et greit tilbud på det som skulle være en ny iPhone 13 mini. Så jeg bestemte meg litt for å bruke litt av feriepengene som kommer snart på en Product (red) variant med 256GB lagring.

Den kom i en generisk eske, men så vidt jeg kan se så er den splitter ny. Og det som var interessant var at den kom med iOS 15. Og det var jo den versjonen iPhone 13 ville komme med når de kom for salg på høsten i 2021.

Basert på det datagrunnlaget så er det jo fristende å konkludere med at «jupp, stemmer nok at iPhone mini variantene ikke solgte særlig».

Det skal jeg ikke uttale meg noe bastant om, men syntes det var litt interessant. Og er litt nysgjerrig på den reisen denne iPhonen har hatt.