Interesting texture

2023-12-09

Er litt usikker hva andre folk gjør, men i går etter å ha kommet meg inn i leiligheten etter at låsen sluttet å virke, så bestemte jeg meg for å bestille mat via Foodora fra den nye lokale indiske. Jeg jobber meg igjennom kyllingrettene og bestilte en av de.

Når budet kom så var det ikke kylling, men en rett som het Kings Prawn Palak, kjempereker i en spinatbasert saus.

Så det var ikke helt det jeg ønsket, og selv om jeg ikke har noe mot reker, så er det mer det typiske norske rekesmørbrødet jeg heller mot. Scampi og kjempereker havner derimot i kategorien interesting texture. Men ettersom klokken nærmet seg 20, så var ikke interessen så veldig stor for å ta kontakt med Foodora for å «klage». Jeg valgte heller å ta sjansen på noe jeg under normale tilfeller aldri ville ha bestilt.

Men det var godt. Interessant tekstur eller ei.