2023-11-07

I forrige uke bestilte jeg Voyager som et nytt tastatur for bruk på jobb. Mest fordi jeg er veldig nysgjerrig på formfaktoren og funksjonene denne type tastatur har.

Som en del av prosessen mens jeg venter på å motta Voyager, så sender jo Zsa en rekke med informative eposter. Samt det var en link til en liten undersøkelse der man skulle svare på enkelte spørsmål. Deriblant om det var noe jeg var bekymret/spent på.

Svarte jo at det jeg tenker litt mest på er jo hvordan jeg skal få lagt inn/brukt æøå på tastaturet ettersom dette er et tastatur for a til z. To-tre dager etterpå får jeg en epost fra sjefen sjøl, der han forstår bekrymingen, men linker til dokumentasjon for hvordan man konfigurer og linker til søk for layouts som har særnorske tegn.

Kan hende det er en understått som skrev det. Og med tanke på hvilket år det er, kanskje ChatGPT eller lignende hadde en hånd i det. Men basert på artikler og videoer jeg og andre har sett, så er det god sjanse for at det var sjefen sjøl.

Åkkesom, det var en usedvanlig positiv opplevelse. Og de starter i mine øyne med ekstra godvilje fra min side.