2023-08-24

Den lokale sushi og annen asiatisk mat pusheren (som jeg brukte) la inn årene i sommer(oppdaget det litt for sent så jeg fikk ikke kjøpt lam satay som et siste farvel). Og i neste måned skal det komme en ny indisk restaurant der. Noe som gjorde at jeg fikk lyst på litt indisk til mat i dag.

Så jeg søkte i Foodora og fant Masala Curry som var litt overraskende nært og bestilte naturligvis butter chicken for mitt åttende forsøk på å finne en verdig arvtager etter New Taj Mahal.

Og overraskende nok, så var dette kanskje blant de bedre. I verste fall så er de på andre plass. Sausen var god, selv om medium kanskje var litt for mild, men den hadde en bra viskositet. Kyllingen var veldig bra. Peshawar nan var god, men led kanskje litt under at den var pakket inn i aluminiumsfolie så den ble litt «dampet» under transporten.

Men god og mett ble jeg. Og gleder meg til at det blir en indisk litt nærmere (jeg tror Masala Curry er kun Foodora/takeaway.