Når en spørreundersøkelse gir meg en felt for «andre kommentarer» og jeg har litt meninger om ting.

2023-07-09

Odeon sendte meg en liten spørreundersøkelse etter mitt siste kinobesøk i helgen (Spider-Man: Across the Spider-Verse). Litt omskrevet og redigert sammenlignet med hva som ble skrevet i spørreundersøkelsen, mest fordi feltet hadde en begrensing på alle tegn og jeg trengte alle. Hjalp ikke at telleren deres og feltets lengde var uenige heller.

Samt at jeg hadde litt irritasjon som skulle ut.

Appen deres er helt håpløs. Det kan jeg husker feil og at det ikke har vært mulig å betale billetter med Apple Pay. Men jeg er svært sikker på at det har vært mulig å betale med Vipps en gang i tiden.

Nå, i 2023, så mener dere at den naturlige måten å betale med kort på i appen er å TA ET BILDE av mitt fysiske kredittkort, i en tid der mange av oss bruker Apple Pay/Google Pay/Vipps. OK, jeg kan avbryte den og i stedet legge inn detaljene manuelt. Men dere støtter ikke å lime inn detaljene, nope, jeg må taste de inn manuelt. Igjen, i 2023 der de fleste av oss har en mulighet til å lagre disse detaljene i kryptert og sikkert på våre telefoner. Det er som om noen har hatt mål om å gjøre billettkjøpsopplevelsen verst mulig. Om så er tilfellet, KUDOS til dem.

I tillegg, alt for mye reklame. Forrige helg startet filmen 20-25 minutter etter at forestillingen var satt til å starte. Jeg aksepterer litt reklame, men når dere også har begynt med 20-25 minutter med reklame, trailer (som indikerer at nå starter filmen snart),REKLAME igjen, trailer så føkkings REKLAME igjen, så øker dere ikke akkurat lysten til å dra på kino.

Mengden med reklame hjelper heller ikke så lenge filmskaperne ser ut til å mene at lengden på en film skal være nærmere tre timer enn to.