2023-06-27

Jeg betaler for Matter og er nøgd med det. Fan av at den ikke nødvendigvis bare sender en URL til Matter, som så henter innholdet. Fordi om du har siden oppe i nettleser, så blir det lagret. Kjekt om det er ting bak en betalingsmur, eller man har tilgang til begrenset antall artikler (var et tilfelle der den ikke gjorde det med en Medium artikkel, så kan jo være noe avtale der som er litt kjipt). Har jo brukt både Instapaper og Pocket før, men nevnte funksjon fikk meg til å gå for Matter for all lesing jeg vil utsette og til slutt ta «ta konkurs på» med å merke alt som lest før man begynner på nytt (leser da litt, men det er mye som blir utsatt og utsatt så det ikke er relevant lengre).

Men i går så jeg en «toot» fra @mattbirchler (vel, egentlig på @matt@isfeeling.social

One of the coolest tricks Readwise Reader has is that if you save a YouTube video, it imports the subtitles (including automatically generated ones, so every video should have them).

It even highlights and scrolls the text as you watch, and you can highlight bits just like anything else you save to Readwise.

Very nice 👌

Som om jeg trenger nok en kilde til å lagre ting for å se/lese senere som jeg aldri kommer til å bruke