2023-06-03

Stakk innom Storosenteret i dag for å titte på nye solbriller (med styrke) etter å ha «ødelagt» de jeg har hatt 7-8 år.

Mens jeg satt og ventet på bussen så tittet jeg litt på kortet med detaljene for de brillene jeg kjøpte høsten 2022. Så tittet jeg litt på brilleresepten jeg fikk fra optikeren i 2021. Og så at styrken for det venstre øyet ikke samsvarte.

Så da var det bare å se på noen skilt 5-10 meter unna og lukke det ene så det andre øyet. Og jo, det var klart at det venstre øyet var mer uklart.

Så da var det jo bare å stikke innom optikeren, avklare at her var det gjort feil. Og ettersom det begynner å nærme seg to år siden siste synstest fant jeg ut at det var like greit å bestille ny synstest slik at evt. at både de vanlige brillene og solbrillene forhåpentligvis blir mest mulig korrekt lengst mulig.