2023-05-04

Holder på å betatester Bear 2 i disse dager, etter å ha startet abonnement igjen (har brukt det litt før fordi det var en perioden synkingen til Notes.app ikke var til å stole på (måtte restarte dings for at den skulle synke ting en liten periode). Ironisk nok så løste det problemet seg når jeg begynte å abonnere på Bear den gangen.

Så jeg fikk egentlig ikke tatt i bruk Bear så veldig mye.

Men ettersom prisen dobles for nye brukere når Bear 2 går ut av beta så tenkte jeg rett og slett «bedre å betale halve prisen for noe jeg kanskje ikke kommer til å bruke så mye». Så i tillegg til Bear så har jeg jo også Drafts.

Men de fyller jo uansett forskjellige roller. Til en helt grei pris. For meg så virker Bear 2 som en kapabel konkurrent til Ulysses (for mitt bruk), mens Drafts er mer post-it lappen. Samt den lille wordleloggen jeg har.