The Mandalorian (sesong 3) 📺

2023-04-27

Ferdig med å se sesong 3 av The Mandalorian. Jeg har ikke lest noe om serien, eller hørt på podkaster der siste sesong ble diskutert. Men jeg kunne ikke å unngå å legge merke til at ordet på mastoen var at det var en merkelig sesong. Noen mente endog at kapittel 22 hadde hoppet over den metaforiske haien.

Mange hadde også problemer med kapittel 19. Dog, jeg lot meg ikke affisere. Ja, kapittel 19 var en merkelig episode for en serie som bare har åtte episoder hver sesong til å fortelle sin historie, men jeg fant den interessant. Etter min mening et grep som medfører en mer interessant historiefortelling i det lange løp.

En annen ting var jo at jeg satte pris på at de har økt kompleksiteten i scenene sine. De har klart å få til relativt komplekse slagscener, der den før føltes mer som en serie med fire stykker foran en stor grønnskjerm. Om den for det meste er filmet på The Volume begynner det å bli veldig imponerende.

Er det noe å utsette på denne sesongen er vel at noen prøvde å se ut litt vel hardt som Darth Vader. Men er vel nesten noe man må regne med.

Alt i alt en god sesong, som forteller en historie på en litt mindre skala enn det man er vant med fra filmene.