Taskmaster Australia 📺

2023-04-11

Er jo fan av Taskmaster (THE OG) og den norske varianten, Kongen Befaler.

Jeg har sett på Taskmaster New Zealand og hadde en delt oppfatning av det. Likte innspillingsstedet som de så ut til å utnytte godt, Wells var en kjedelig Taskmaster, Williams var en god assistent på sin måte. Men de fleste deltagerene var kjedelige og/eller irriterende. I motsetning til mange av oppgavene som var veldig kreative.

I påsken har jeg sett på Taskmaster Australia som hadde lagt ut alle episodene sine på YouTube (selv om det ser ut som de har slettet alt igjen).

Kun Greg Davies kan være Greg Davies, men Tom Gleeson gjorde en god jobb som Taskmaster, og Tom Cashman var en grei assistent, men tror nok William fra NZ versjonen hadde passet bedre.

Og når jeg sammenligner AU-versjonen med NZ-versjonen er det ikke helt uten grunn med tanke på at den australske versjonen ble spilt inn på New Zealand på samme sted som Taskmaster NZ.

De fleste oppgavene var varierte og morsomme og serieskaperne hadde gjort en god jobb med å velge ut de fem deltagerene. Luke McGregor, Jimmy Rees og Danielle Walker var veldig morsomme, men det er klart for meg at Nina Oyama og Julia Morris er blant de beste uansett variant av Taskmaster.