2023-04-08

Halvveis inne i prøveperioden av Hipstamatic X så er vel konklusjonen at jeg er litt irritert over at jeg ikke fikk med meg at OG Hipstamaticere kunne få tre måneders prøve. Så får man se om jeg kan få det når prøveuken er omme.

Men ellers at det faktisk er litt morsomt. Men om det er verdt prisen den har pga svak norsk krone er jeg derimot litt mer usikker på.

Liker at Hipstamatic X er et filter som legges på et «normalt» bilde slik at man kan få gjenopprettet eller sett på en vanlig iPhone jpg uten effekter.

Akkurat det var litt kjedelig når jeg brukte den i hine hårde dager. Selv om mange av mine favorittbilder fra den tiden er tatt med Hipstamatic. Fordi selv om mange bilder fra den tiden er dårlige (uansett om man tok de med Hipstamatic eller ei), så finnes det faktisk en del hell-i-uhell blant de.

Så det faktum at jeg kan ta et bilde jeg har tatt med den normale kamerappen og legge på et filter i Hipstamatic X kan være en gylden middelvei, så tror jeg det kan være litt kjedelig.

Personlig så har jeg fundert på at det kanskje hadde vært morsomt om hvert kamera hadde at to utløserknapper, en for din egen innstillinger (akkurat nå bruker jeg Loftus objekt + DC film som jeg så @maique brukte på noen av sine) og en annen utløser som bruker dagens/ukens/månedens innstillinger (kanskje begrenset til 24 eller 36 bilder).

Eller kanskje jeg bare skal gjøre som alle andre og kjøpe meg en GRIIIx.