2023-02-09

Gårsdagens diskusjon fikk meg til å tenke den gangen jeg for noen år siden sluttet å høre på en podcast (som egentlig var mer tech-underholdning) når to av vertene og en gjest i et minutt eller to diskuterte hvorvidt Apple fortsatt lagde en MacBook Pro 15. Og de klarte ikke å komme til en konklusjon. Og to av vertene hadde tidligere jobbet i den mer profesjonelle delen av Apple-pressen.

Tok en liten gjenhør med podcasten igjen for noen uker siden, og NOPE, fortsatt samme problem. De hadde cirka like mye kontroll på fakta om dagsaktuelle saker som jeg. Forskjellen er at jeg ikke driver med en podcast som tjener penger på reklame eller medlemskap. Da synes jeg det er enkelte ting som man bør ha litt bedre oversikt om, i alle fall når de nok har delte notater og en slags plan om hva de skal snakke om.