No Plan B 📚

2023-01-15

Ferdig med No Plan B av Lee Child og Andrew Child (Lees yngre bror). Meg bekjent sÄ er dette bok nummer 3 av de 4 de skal samarbeide om fÞr Andre Child tar over jobben med Ä skrive om Jack Reacher pÄ egenhÄnd (som nÄ er oppe i 27 bÞker (og jeg har lest de alle)).

Som vanlig sÄ er Jack pÄ et mindre sted, denne gangen i Colorado. Han observerer noe, blander seg inn, nÞster opp noe jÊvelskap og rydder opp. En dose med relativt sterk kvinneskikkelse. Klassisk Reacher. Og relativt «unputdownable» som forlaget sier om bok 27. Og det har de rett i, relativt sett. At det tar litt lengre tid Ä lese nÄ enn fÞr er mer mitt problem enn boken.

For Ă„ parafrase meg selv fra tidligere

Men man vet hva man fÄr med en Reacher, og har man lest de foregÄende 26 sÄ kan man like gjerne lese denne. HÞres ikke akkurat som strÄlende omtale, men jeg likte denne.

Og ja. Jeg likte denne. Det er alltid litt opp og ned med Jack Reacher. Noen ganger er situasjonene han havner opp i litt for tilpasset det aktuelle nyhetsbildet det Äret boken kommer ut. Noen ganger er det litt mer generisk. Jeg foretrekker sistnevnte. Og sistnevnte er hva denne boken faller inn under. Det er ogsÄ en interessant vri pÄ historiefortellingen i No Plan B som jeg ikke tror har vÊrt tilstede i Reacher fÞr. Jeg kan ikke huske det i alle fall.

Jeg lot meg underholde.