Bullet Train 🍿

2022-08-12

Det var ikke like tomt som i gÄr, men i dag sÄ jeg Bullet Train pÄ Odeon IMAX. Med meg var vi tre personer i salen, sÄ i forhold til antall plasser sÄ er ca. samme ratio som i gÄr.

Tror ikke Bullet Train er en film jeg normalt sett ville ha brukt tid og penger pÄ for Ä se pÄ kino, men det var siste dag av ferien og jeg hadde gjort mitt lille Êrende med Ä se etter nye briller, det var alt for varmt til Ä gjÞre noe annet. Og er det et sted som har en behagelig temperatur i sommervarmen sÄ er det jo en kinosal.

Men Brad Pitt er jo normalt sett ikke den som velger Ä delta i rÊva filmer (relativt sett). Og hadde jeg sjekket nÞyere pÄ hva regissÞr David Leitch ellers har satt sitt navn pÄ sÄ hadde jeg kanskje vÊrt litt ivrigere pÄ Ä se pÄ filmen.

Er det en stor film? Nope. Lot jeg meg underholde storveis av den i lĂžpet av sine to timer? Most def.

PÄ sett og vis sÄ er den veldig John Wick (kanskje ikke sÄ rart med tanke pÄ Leitch), men jeg foretrekker heller denne remixen av John Wick enn de pÄfÞlgende oppfÞlgerene av John Wick, delvis pga det Khoi Vinh omtaler som byrÄkratiseringen av en fantasiverden.

Heftige actionscener, og spenningsfilmer ombord et tog er noe som fenger meg, og selv om denne naturlig nok heller veldig mot «lite troverdig» nÄr det gjelder de andre passasjerene, sÄ er den fortsatt veldig underholdende. I tillegg var den jo, relativt sett, kort med sine to timer. Dog, for 10-20 Är siden hadde nok denne vÊrt mer 90-105 minutter lang.

Men det viktigste, jeg lot meg underholde i lĂžpet av de to timene filmen varte.