Bullet Train 🍿

2022-08-12

Det var ikke like tomt som i går, men i dag så jeg Bullet Train på Odeon IMAX. Med meg var vi tre personer i salen, så i forhold til antall plasser så er ca. samme ratio som i går.

Tror ikke Bullet Train er en film jeg normalt sett ville ha brukt tid og penger på for å se på kino, men det var siste dag av ferien og jeg hadde gjort mitt lille ærende med å se etter nye briller, det var alt for varmt til å gjøre noe annet. Og er det et sted som har en behagelig temperatur i sommervarmen så er det jo en kinosal.

Men Brad Pitt er jo normalt sett ikke den som velger å delta i ræva filmer (relativt sett). Og hadde jeg sjekket nøyere på hva regissør David Leitch ellers har satt sitt navn på så hadde jeg kanskje vært litt ivrigere på å se på filmen.

Er det en stor film? Nope. Lot jeg meg underholde storveis av den i løpet av sine to timer? Most def.

På sett og vis så er den veldig John Wick (kanskje ikke så rart med tanke på Leitch), men jeg foretrekker heller denne remixen av John Wick enn de påfølgende oppfølgerene av John Wick, delvis pga det Khoi Vinh omtaler som byråkratiseringen av en fantasiverden.

Heftige actionscener, og spenningsfilmer ombord et tog er noe som fenger meg, og selv om denne naturlig nok heller veldig mot «lite troverdig» når det gjelder de andre passasjerene, så er den fortsatt veldig underholdende. I tillegg var den jo, relativt sett, kort med sine to timer. Dog, for 10-20 år siden hadde nok denne vært mer 90-105 minutter lang.

Men det viktigste, jeg lot meg underholde i løpet av de to timene filmen varte.