2022-07-17

Har i fire år brukt en Vitesse Cycling Musette som min daglige skulderveske for bære ting og tang og iPad eller MacBook rundt omkring. Vært en stor fan av den fordi den er såpass lett og komfortabel sammenlignet mye av det andre jeg har brukt (Classic Messenger fra Timbuk2, Ristretto fra Tom Bihn og en eller annen messenger fra Crumpler.

Men etter fire år med daglig bruk begynner den å bli litt slitt enkelte steder, samt at snart så kommer jeg til å måtte enkelte ganger til å ta med en laptop for hjemmekontorbruk som etter min mening blir litt for stor for Musetten. Waterfield har en litt større variant som heter Vitesse Messenger, men den er etter min mening litt for stor for daglig bruk (som ikke innebærer transport av laptop for hjemmekontorbruk).

Men har jo vært litt i undersøkelsesmodus den siste tiden. Hva om jeg kjøper en ryggsekk for de gangene jeg trenger å ta med ting for hjemmekontoret og bare lar den være der jobbmaskin er, og bare kjøper en ny Musette for daglig bruk. Så for det alternativet er f.eks Synapse eller Synik fra Tom Bihn høyt på ønskelisten.

I går, mens jeg holdt på å sjekke markedet nok en gang, så surfet jeg innom Waterfield igjen og kunne til min store glede se at de har lansert en Vitesse Musette Plus, litt større enn Musetten, litt mindre enn Messenger. Litt interessant å se at den er over dobbelt så tung som minstemann, men like tung som den største.

Og den kommer i sort. Særs smekker.

Vitesse Musette Plus

Og samtidig ble jeg klar over at de også har lagd en Packable Backpack som kanskje er en praktisk løsning for behovet for å drasse jobblaptop frem og tilbake for hjemmekontor bruk (eller når jeg har hjemmevakt).