2022-02-17

En ting som har irritert bittelitt på Apple TV de siste ukene er at av en eller annen grunn så vil den ikke alltid åpne en episode fra TV appen direkte i den appen serien er tilgjengelig.

For COBRA ber den meg om å velge mellom TV 2 Play (som er installert) eller C More (som ikke er installert). Det har skjedd noen ganger før, men da har den alltid lært det for neste gang. Men nå. Nope.

Uansett, tror det er trygt å anta at jeg foretrekker å åpne en serie i den appen jeg har installert. Så det er tåpelig.

Men det som er enda mer tåpelig er jo at TV appen også sier «hold my beer», og når jeg skal se neste episode av Ghosts så spør den om jeg vil se serien i TV 2 Play eller …, tja, TV 2 Play. Den gir meg altså et valg. For en app som er installert.

Tror man trygt kan si at det bare er å åpne den i den eneste appen den er tilgjengelig i og som er installert.