Kongen befaler đŸ“ș

2021-08-21

Fikk for noen mÄneder siden tipset om Ä sjekke Taskmaster pÄ YouTube. Begynte ikke Ä se pÄ klippene fÞr nÄ i sommer, og da ble jeg klar over at TV Norge har lagd en norsk versjon som heter Kongen befaler.

Forrige helg begynte jeg Ä se pÄ alle episodene, og i dag sÄ jeg den siste (ferietid er ferietid). Og det var veldig underholdende.

SÄ lenge min standard er Ä slÄ pÄ Apple TV, og se en episode eller to pÄ en av de mange seriene som ligger i kÞen min, og aldri bedrive kanalsurfing, sÄ er jo dette en type TV-program jeg ofte gÄr glipp av. Men mÄ si at bÄde originalen og Kongen befaler falt veldig i smak. Skulle man utsette noe pÄ sistnevnte er jo at Alex Horne i fÞrstnevnte bÄde brukes og misbrukes av deltagerene i stÞrre grad. Synes ikke Olli blir utsatt for samme skjebne i Kongen befaler. Tror det er litt komikk som forsvinner der, selv om Horne har et herlig oppsyn.

Og synes jo Jenny Skavlan var en verdig vinner til slutt. Og var alltid litt moro med hvor smart, men treg hun var til Ă„ utfĂžre enkelte oppgaver, mens hun samtidig skrĂžt av seg selv. Er noe superskurk fra tidlige Bond-filmer over det hele. I hele tatt mye bra klipping i alle sesongene.