2021-01-25

Foodora sendte en epost med tittelen «Støtt lokale restauranter i Oslo» og ga meg litt dårlig samvittighet.

  1. Pga at jeg bruker kolonial.no, så er jeg flinkere til å planlegge middag for hele uken, og ofte er det jo sånn at det jeg lager gjør at jeg har ting i fryseren for senere middager. Når jeg lager Ragu Bolognese, så lager jeg såpass med saus at jeg har middag i fryseren to eller tre middager til.

  2. Og er det en dag det planlagte ikke frister (eller jeg ikke orker pga klokkeslett), så har jeg som oftest noe annet i kjøleskapet eller fryseren som frister mer.

  3. Og da blir det lite spising ute (når det er mulig) eller bestilling av take-away/Foodora/Wolt på grunn av de to foregående punktene.

Så som Foodra skriver i eposten.

Kanskje du skal droppe en middagslaging denne uken, og heller kose deg med din favorittrestaurant?

Jo, jeg tror jeg faktisk skal droppe en middagslaging i uken fremover.