2020-11-28

Jeg er straks ferdig med sesong tre av Star Wars: The Clone Wars. Det er en grei serie, som er med på å utvide Star Wars universet på en måte som filmene ikke klarer. Så med siste episode av The Mandalorian var det hyggelig å se disse to historiene kobles sammen.

Er det en ting som imponerer meg med The Mandalorian så er det hvor mye historie de klarer å fortelle på kort tid. Jeg liker også toneskiftet man får fra planet til planet. Og siste episode, The Jedi, var i så måte visuelt veldig vakkert (ironisk nok).

Av de tretten episodene som har vært vist til nå, så er dette den beste til nå. Og et eksempel på hva jeg håper Disney kommer til å fokusere på i fremtiden. Ja, jeg vil ha gode filmer og trilogier, men det jeg vil ha er gode historier som utnytter universet George Lucas skapte. En serie på 8-10 episoder er kanskje bedre egnet til det.

Og Little Baby Yoda har et navn nå. Men jeg tror jeg fortsetter å kalle han Little Baby Yoda.