Mindhunter 📺

2020-09-24

Alle sa hvor fantastiske Mindhunter var når den kom i 2017, men jeg var litt skeptisk.

Ikke først og fremst på grunn av temaet, man får da mer enn nok populærkultur som omhandler seriemordere i bok/film/tv. Men jeg hadde sett noen få klipp og bilder fra serien, som ga meg inntrykk av at den var mer creepyskummel enn bare skummel. Og da blir jeg litt var. Kan takle skummelt til en viss grad, er når man slenger på creepy at jeg får litt problemer med å få lyst til å se på. At David Fincher var tungt involvert var samtidig både et pluss og minus. Kvalitetsregissør, men samtidig så har hans produksjoner … vel, enkelte kvaliteter som ikke alltid faller i smak.

Men i forrige uke begynte jeg min slowbinge av første sesong. Og jaggu hadde ikke alle som sa hvor fantastisk den var helt rett. Akkurat passe skummel, akkurat passe creepy. Og bare skikkelig intenst i siste scene i siste episode. Perfekt samling av skuespillere.

Har man ikke sett, så anbefales det.