Treadstone 📺

2020-05-25

Treadstone, based on an organisation in the Bourne-series by Robert Ludlum. Eller deromkring som det står i under introen er dessverre en av disse seriene som var god, hadde et interessant univers, og ga seeren et hint om noe som kunne bli veldig spennende. Så den på Amazon Video, men ble klar over at det egentlig var en USA Network serie når jeg skulle sjekke om det kom flere sesonger. Alas, det ble bare ti episoder og nok med det.

Så en serie som delvis pågår i nåtid, og delvis i 1973, der jeg antar at de to tidslinjene med tid og stunder skulle smelte sammen. Eller i det minste forklare hvorfor 1973 (eller 70-tallet) var viktig for det som skjedde nå. Men slik det ligger an nå, så kommer det aldri til å skje. Om ikke f.eks Amazon plukker den opp. Men med tanke på pandemi og stopp i all produksjon av TV-serier antar jeg at det er lite sannsynlig.

Mange spennende nye lokasjoner (både reelle og de som er spilt inn et sted men egentlig later som de er et annet sted), og heftige slåsskamper med over gjennomsnittet bra koreografi for en «TV-serie». Men dessverre også en serie som ikke klarte å lage en sesong som både ga rom for en fortsettelse eller en slutt. Tror det er lenge siden jeg har opplevd. Trekker litt ned. Hadde jeg visst det før jeg begynte å se den hadde jeg neppe begynt. Er da mer enn nok av TV-serier så se på som enten slutter bra eller kommer til å fortsette.