The Fate of the Furious 🍿

2020-05-10

Alle gode ting er Ätte. Eller noe sÄnt. Jeg er i alle fall ferdig med Ä se de 8 hovedfilmene (der jeg bare hadde sett den fÞrste opprinnelig). FÄr vel ta en gjentitt av Hobbs & Shaw ved anledning.

The Fate of the Furious er da naturlig nok den Ättende filmen om gatebilentusiastene. FÞrste fire var etter min mening sÊrs svake (i alle fall sett i 2020 (dog, jeg likte den fÞrste nÄr jeg sÄ den pÄ kino, men det var en annen tid, og en annen alder)). 5-6-7 begynte trenden med Ä toppe hele driten, og ble progressivt sprÞere og morsommere.

8 fortsetter naturlig nok denne trenden, og man skjÞnner jo at ting har endret seg nÄr Charlize Theron er filmens bad gu^H^H gal. Dette er en serie som har fÄtt hÞyere og hÞyere status.

Dom fÄr et umulig valg og mÄ jobbe mot sin «familie». Hobbs ender i fengsel og mÄ bryte seg ut med Shaw (heftig scene), og hackeren Cipher (Theron) skaper kaos i New York med Ä ta over kontrollen over biler. Tenk zombier, bare at det er biler som begynner Ä sverme mot deg. Morsom sekvens.

SÄ blir det jo en heftig slutt som involverer en russisk ubÄt og base i det kalde nord.

Fortsatt herlig overdrevet. Og Tyrese Gibson var faktisk ikke sÄ veldig irriterende. Meget spesielt. Fortsatt grei underholdning som det har vÊrt siden den femte filmen.

UhĂžytidelig rangering av en veldig uhĂžytidelig filmserien: 7-(Hobbs & Shaw)-6-8-5-1-4-2-3.