2020-05-05

På jobben har vi en sosial sone med sofa, stoler og bord, og en kaffetrakter. Denne delen av lokalet har også parkett til gulv og ikke teppe. I går vasket de og oljet inn parketten. Noe som skaper en veldig intens lukt. Men det var på slutten av dagen, og var uansett på vei hjem.

Ulempen er jo at ettersom det er et nytt kontorbygg så er det høy fokus på lav energibruk, og naturlig nok ikke vinduer som går an å åpnes (dog, på denne biten kommer nok også sikkerhet inn i bildet). Men luftanlegget kjører på sparemodus i tidsrom der det normalt sett ikke skal være folk på jobb. Altså sent om kvelden, natta og i helgene. Skal man jobbe på en helgedag må man faktisk bestille lufting.

Jeg har en mistanke om at noen ©™® ikke nødvendigvis tenkte på denne biten når man oljet, med det resultat at effekten av parkettoljen ikke var så redusert som den kunne ha vært.

Så i dag var det naturligvis fortsatt en intens eim av parkettolje. Og etter noen timer på jobb så kjente man at det begynte å bli veldig tungt i hodet. Fant det etter hvert lurest å «sitte stille i båten» og ikke gjøre alt for mye kreativt i tilfelle man måtte begynne feilsøke på ting.

Og ettersom man var veldig tidlig på jobb pga en oppgraderingsjobb, så dro jeg tidligere enn normalt hjem. Men kjenner fortsatt dunsten av parkettolje i nesa. Får håpe det er litt bedre på jobb i morgen.