Fast & Furious 7 🍿

2020-05-03

Fast & Furious 7 er naturlig nok den sjuende far i huset av disse filmene. Og det begynner å minne meg om det jeg likte når jeg så Hobbs & Shaw, helt latterlig overdrevent urealistisk slik at det blir fantatisk. Så hintet av det i Furious 6 og det slår ut i full blomst her.

I tillegg så er jo Jason Statham med. Det finnes sikkert dårlige filmer med Jason Statham, men dette er filmer som helt sikkert hadde vært latterlig dårlig uten Jason Statham. Etter min mening så er en film med Jason Statham i verste fall en habil actionfilm, men mer ofte en underholdende actionfilm.

Kort fortalt. Jeg setter pris på Jason Statham.

Jeg har ikke akkurat vært stor fan av Vin og Paul, men den scenen de hadde lagd for å minne Paul Walker etter hans fatale bilkrasj var rørende.

Fast & Furious 7 fortsatte i alle fall den lovende trenden fra Furious 6. Heidundrende latterlig og urealistisk. Fantatisk moro. Og slitsomt for hodet på grunn av all slåssingen, kjøringen og eksplosjoner. For de fire første filmene var det bare det idiotiske plottet som gjorde deg sliten i hodet.