Fast & Furious 7 🍿

2020-05-03

Fast & Furious 7 er naturlig nok den sjuende far i huset av disse filmene. Og det begynner Ä minne meg om det jeg likte nÄr jeg sÄ Hobbs & Shaw, helt latterlig overdrevent urealistisk slik at det blir fantatisk. SÄ hintet av det i Furious 6 og det slÄr ut i full blomst her.

I tillegg sÄ er jo Jason Statham med. Det finnes sikkert dÄrlige filmer med Jason Statham, men dette er filmer som helt sikkert hadde vÊrt latterlig dÄrlig uten Jason Statham. Etter min mening sÄ er en film med Jason Statham i verste fall en habil actionfilm, men mer ofte en underholdende actionfilm.

Kort fortalt. Jeg setter pris pÄ Jason Statham.

Jeg har ikke akkurat vĂŠrt stor fan av Vin og Paul, men den scenen de hadde lagd for Ă„ minne Paul Walker etter hans fatale bilkrasj var rĂžrende.

Fast & Furious 7 fortsatte i alle fall den lovende trenden fra Furious 6. Heidundrende latterlig og urealistisk. Fantatisk moro. Og slitsomt for hodet pÄ grunn av all slÄssingen, kjÞringen og eksplosjoner. For de fire fÞrste filmene var det bare det idiotiske plottet som gjorde deg sliten i hodet.