Fast & Furious 5 🍿

2020-05-01

Fast & Furious 5, ogsÄ kjent som Fast Five er da naturlig nok den femte filmen om de raske og fryktelig sinna simple kriminelle.

Vins rollefigur dÞmmes til lang fengselsstraff, gjengen fÄr han ut av fangetransporten etter at bussen ruller Þrten ganger rundt. At noen kom helskinnet ut av det var ganske sÄ mirakulÞst. SÄ skal de stjele noen biler fra et tog i USA (tror det var det) pÄ en naturligvis komplisert mÄte. En av bilene hÞrer til filmens bad guy, DEA hadde beslaglagt den. Og slemmingen vil ha det tilbake. Brekket gÄr sÄnn halvveis, og plutselig er vi i Rio de Janeiro.

Dwayne Johnson aka Hobbs blir introdusert. Og ettersom vi pÄ sett og vis skal heie pÄ Vin Diesel og Paul Walker et al, og Hobbs er i Rio for Ä jakte pÄ de, sÄ blir han jo pÄ sett og vis enda en bad guy i filmen.

Naturlig nok mer overdreven action og Ăždeleggelse, er tydelig at filmene gjĂžr det godt og har et stort budsjett bak seg.

Og dessverre ogsÄ 33% lengre film. Men pÄ den annen side, The Rock er endelig med. Men pÄ den annen side, det samme er Vin og Paul. Et stort variert ensemble. Og fortsatt overdreven seksualisering av kvinner.