This is How You Lose the Time War 📚

2019-12-16

This is How You Lose the Time War av Amal El-Mohtar og Max Gladstone.

Jeg så tittelen bli diskutert på #bookclub inne på medlemsslacken for The Incomparable ettersom den skulle være tema for en fremtidig podcastepisode. Tittelen gjorde meg nysgjerrig (et poeng til de som mener at tittelen på en bok kan være viktig), så jeg sjekket naturlig nok Amazon for litt mer informasjon om den. Og til mitt hell, så var versjonen for Kindle på salg for $1.10 akkurat den dagen.

This is How You Lose the Time War For et vakkert bokomslag

En kortfattet bok som forteller en vakker historie om to mennesker på hver sin side av en krig som knytter tette bånd gjennom «brev» de gjemmer på de utroligste steder og måter uten å faktisk møte hverandre. Og for første gang så skal jeg kjøpe den fysiske versjonen av en e-bok for å lese den på nytt. Og fordi jeg vil ha noe fysisk med det vakre bokomslaget.

What If Romeo and Juliet Were Terminators er episoden hvor The Incomparable diskuterer boken. Men anbefaler å lese den først.