The Irishman (og litt Heat) 🍿

2019-12-09

Begynte Ä titte pÄ The Irishman forrige helg, og sÄ den ferdig pÄ fredag. Den er lang. Og den har jo De Niro, Pacino og Pesci. Og er regissert av Scorsese. SÄ burde jo vÊre grunnlag for en strÄlende film.

Men for min del blir det bare meh.

Akkurat nÄ, om jeg mÄtte velge mellom Ä se en film der skuespillere blir sminket til Ä se eldre ut (som man er mest vant med), eller Ä se eldre skuespillere med en lang karriere (typ De Niro/Pacino) bli gjort yngre med de-aging/spesialeffekter, sÄ kommer jeg til Ä velge fÞrstnevnte. For jeg antar at nÄ sÄ er det De Niro og Pacino som faktisk spiller i scenene som sine yngre versjoner, sÄ tar spesialeffektene over for Ä fÄ de til Ä se yngre ut. Ulempen er at De Niro og Pacino ikke akkurat beveger seg som sine yngre selv.

I tillegg synes jeg det var noe merkelig med mimikken til De Niro sin rollefigur i sine yngre dager.

Men har man Netflix, sÄ kan man jo like gjerne sette seg ned og se pÄ filmen. Kanskje dele den opp i to eller tre deler. Er bare at jeg synes denne historien er fortalt bedre fÞr av Scorsese.

Og i gÄr, etter fÞrst Ä ha sett Knives Out pÄ kino, sÄ valgte jeg Ä ta en gjentitt av Heat for nte gang. Vil man se Pacino og De Niro i storslag, sÄ er det filmen Ä se. 24 Är etter premieren, sÄ holder den seg fortsatt meget meget godt.