Slutten av en affære (The Affair) 📺

2019-11-04

Da er The Affair ferdig, og for en serie som jeg likte første sesong godt, men for sesongene 2 til 4 var litt mer varierende. Og egentlig var jeg ferdig med serien helt til jeg hørte at sesong 5 skulle være den siste.

Og etter de tre første episodene må jeg si at jeg synes at noe av magien fra den første sesongen er tilbake.

Ikke at sesongene 2 til 4 var helt tom for denne magien, litt hadde de, men som seer fikk jeg en følelse av at den trådde vannet for å få til flest mulig episoder og sesonger uten at historien som var planlagt var nok til å fylle dette.

Og etter alle 11 episodene til må jeg si at jeg synes de klarte å lande en avslutning som var vemodig og tilfredsstillende. Og med flere interessante hopp 30 år frem i tid med Anna Paquin sin rollefigur.