Ukens album 🎵

2018-11-24

Tales of Us av Goldfrapp og Delta av Mumford & Sons var ukens to nye album.

Goldfrapp var noe jeg ble kjent med når jeg kjøpte Felt Mountain tidlig i dette årtusenet. Likte musikken, men bortsett fra å kjøpe albumet etter Felt Mountain, Black Cherry er det lite jeg har hørt etter det. Ikke før Byrået brukte Annabel. Så da måtte jeg jo høre på resten av albumet. Og bortsett fra Annabel så er det ikke egentlig noe annet som fester seg. Alt er egentlig for likt og melankolsk. Akkurat nå har jeg i alle fall ikke riktig sinnsstemning for å høre på det.

At Mumford & Sons kom med et nytt album samtidig som jeg nevnte de i forbindelse med et annet nytt album var litt morsomt. Jeg likte de to første fra de, men synes ikke dette var like spennende. Men fortsatt hørbart, men kommer neppe til å høre på dette like mye som Sigh No More eller Babel.