AirPods 4 (med støydemping) 🎧

2024-09-26

Det eneste jeg bestilte fra årets september-event, var de nye AirPods 4 med støydemping. Ikke fordi jeg strengt tatt trenger nye AirPods

Jeg har ikke et problem altså, jeg klarer å slutte om jeg vil.

(la meg forklare, jeg kjøpte the OG AirPods når de ble lansert. Og jeg digget de. Og når AirPods Pro ble lansert så kjøpte jeg de fordi jeg ville ha noe med støydemping. Og de var fantastiske. Under pandemien ble de så rammet av en feil som plagde mange nok til at Apple hadde et erstatningsprogram, men det var pandemi og umulig å få de levert inn til Eplehuset, og så snart været var noe annet enn vindstille var de originale ekle å bruke. Så da bestilte jeg et nytt par.

AirPods 3 ble bestilt fordi jeg ville ha noen jeg kunne bruke uten å dytte silikonplugger inn i øregangen (og OG lå permanent på jobben (sammens med OG AirPods Pro). Når AirPods Pro v2 kom med usb-c port kjøpte jeg den fordi jeg fikk lyst på den bedre støydempingen der (noe Max hadde gjort meg godt vant til), og selvsagt AirPods v4 med støydemping fordi jeg liker støydemping, men jeg har litt lyst å slippe silikonplugger inn i øret).

Og etter å ha brukt de i et døgn, så må jeg si at jeg er fan.

Støydempingen kan selvsagt ikke måle seg med hva andre generasjon av AirPods Pro serverer. Men for bruk på kollektivtrafikk så var opplevelsen mer enn god nok for min del. Og passformen er strålende for min del (og virker som om formen er en mellomting mellom OG AirPods og AirPods 3).