2024-09-24

TNT må kunne sies å være et av de mindre gode fraktselskapene Apple bruker. Bestilte de nye AirPods 4 med støydemping, og det var TNT som fraktet de til Norge. De prøvde å levere de i går, men sjokkerende nok så er jeg på jobb i arbeidstiden. I alle fall når de ikke gir beskjed på forhånd at de skulle prøve å levere de på mandag.

Så i dag har de overlevert pakken til Posten, som så skal prøve seg på hjemlevering en gang mellom 16 og 21 i morgen. Sannsynligvis er jeg hjemme, men skulle jeg ikke være det så må Posten da levere pakken til nærmeste Post-i-butikk, og da blir det kanskje ikke før torsdag jeg kan hente pakken.

Hadde TNT derimot spurt meg på mandag om jeg er hjemme eller om de skal overlevere pakken til Posten så hadde jeg sannsynligvis hatt pakken i dag (fordi Posten i det minste sender deg info om hvor du ligger i løypa for hjemlevering så du har i realiteten et mindre vindu enn 16-21 man må være hjemme. Men jeg hadde jo ønsket det hadde vært mulig å be om å slippe hjemlevering, bare lever det til nærmeste Post-i-butikk.