Ripley 📺

2024-06-27

Jeg har i juni latt meg underholde av Ripley på Netflix, med Andrew Scott og Dakota Fanning i de primære rollene. Og jeg må nesten ta med Maurizio Lombardi som Politi-inspektør Ravini.

Slik jeg husker den så var jo Den talentfulle Mr. Ripley en god film i sin tid, basert på boken med samme navn fra 1955 av Patricia Highsmith.

Det som slår deg først med serien er at den er i svart/hvit, en stil den beholder hele tiden. Den er visuelt slående, og samtidig sparsom med dialogen. Sånn relativt sett. Den har et særdeles sedat tempo, dette er en serie man ikke ser ferdig på en kveld eller to (jeg mener jo det i det store og hele er en dum ting uansett), men som seer så krever den litt av deg.

Vi er halvveis i året, men denne serien kommer til å være i toppen av mine favoritter når året er omme. Anbefales.