Sugar 📺

2024-05-19

Sugar på Apple TV+ omhandler privatetterforskeren John Sugar.

Som jeg skrev etter å ha sett de to første episodene

En privatetterforsker med sine egne demoner er jo å forvente.
Men å tilsynelatende være så snill og grei var et sjokkerende sjokk.

Jeg likte hvordan serien «brukte» noir på et god måte. De hadde filmklippene som minte om de gamle filmene, men samtidig så brukte de ikke stilen hele tiden.

Apple TV Sugar key art graphic header 4 1 show home.

Midt i serien så jeg at en jeg fulgte med på micro.blog hadde en kryptisk melding etter den sjette episoden av serien. Jeg hadde fortsatt noen episoder igjen før jeg var der, så jeg tenkte litt på hva som muligens hadde skjedd. I min villeste fantasi hadde jeg ikke klart å forutse den vrien.

Hadde regnet med at det viste seg at Sugar var et rasshøl. Jeg ble positivt overrasket.

Har man Apple TV+, så er dette en serie man bør må få med seg.