Bodies đŸ“ș

2023-12-03

I helgen gjorde jeg noe som jeg sjeldent gjÞr. Nemlig det Ä «binge» en serie. PÄ Netflix til og med. Jeg sÄ seks av episodene pÄ lÞrdag og de to siste i dag. Og hadde jeg hatt en ung manns utholdenhet, sÄ hadde jeg nok klart Ä se alle pÄ lÞrdag.

Serien var Bodies, en herlig miniserie pÄ 8 episoder (og jeg hÄper det er alt den vil vÊre) basert pÄ den grafiske romanen med samme navn av Si Spencer.

Av en eller annen grunn er det noe med media som omhandler tidsreiser og paradokser som er noe jeg er veldig interessert i. Terminator. Palm Springs. Sarah Connor Chronicles. Presdestination. Noen fÄ nevnt. Mange glemt.

Det er jo en genre det er lett Ä trÄkke feil i. Som skaper mÄ man jo ha tenkt pÄ det meste om hvordan ting kan lÞses. Skal lÞses.

Har de klart det i dette tilfellet. Jeg vet ikke. Jeg vet bare at jeg mot normalt har sett bortimot 8 timer med en serie pÄ cirka 24 timer. Det forteller meg i det minste at for meg sÄ var serien fengslende. Det er ogsÄ noe fascinerende med en serie som har klart Ä utnytte begrensete ressurser sÄpass bra som Bodies. Er historien bra og fengende nok sÄ trenger man ikke Ä kaste et tonn med ressurser pÄ den.

Jeg likte den veldig godt.