The Marvels 🍿

2023-11-19

Benyttet lørdagen til å se The Marvels på iMAX.

Jeg lot meg underholde, og synes The Marvels er en veldig kul trio. Liker Brie Larson som Captain Marvel, Teyonah Parris sparker rumpe som ikke navngitt superhelt, mens Iman Vellani virkelig var et funn som Miss Marvel.

Filmen hadde ok slåsscener som ikke stjal fokus fra filmen, og i det hele tatt å se en film på en time og førtifem minutt er rett og slett en fantastisk opplevelse. Flere studioer skulle prøve seg på det. Det er ingen grunn til å trekke alt ut i tid.

The Marvels var, relativt sett, veldig økonomisk med sin bruk av tid, og fikk satt opp premisset utrolig kjapt. Jeg har minimalt med erfaring fra tegneseriene, men selv jeg hadde ikke noe problem med å skjønne handlingen (jaja, har jo sett de aller fleste filmene bortsett fra det jeg tror er de tre fire siste i MCU (Legends 3, Ant-Man 3 og Black Panther 2, Dr. Strange 2, men ikke arrester meg på det).

Og selv om det er nok at mannebabyer på internett som mener at alle superheltfilmer skal bare være for dem og ikke andre demografier, så lot jeg meg underholde. Fordi jeg ikke er en mannebaby (som oftest).

Jeg likte den. Hadde jeg vært en som delte ut stjerner eller terningkast så hadde scoren vært full pott, men den siste stjernen (eller øyet på terningen) hadde vært pga filmens lengde.