2023-09-29

Når jeg får pakker som sendes via UPS (som oftest fra Amazon) så ender det alltid opp med at jeg må til en lokal kiosk som UPS har en avtale med som pickup-point (ettersom jeg som oftest er på jobb når de prøver å utlevere). Den er litt sliten og trang, men det går alltid kjapt å få pakken.

I dag når jeg skulle hente pakken så var det allerede noen foran meg som var der med samme formål. Denne personen mente at det var særs fornuftig å ta med seg sin sykkel inn på den trange kiosken i stedet for å låse den fast ute.

Når de så endelig fant pakken, så mente personen at den var for stor til at den kunne medbringes på sykkel og ville la den være igjen for å hente den litt senere. Noe de som driver kiosken naturlig nok er litt uenig i, de skal jo tross alt ha plass til nye ting som kommer inn og resten av forretningen sin. Og for de er det vel tross alt et valg mellom sikkert ekstrainntektene det betyr og ulempen det er for resten av bisnissen.

Så ville personen ha en pose og ta ting ut av fraktesken, for da ble det litt mer håndterlig på sykkelturen hjem. Det ble påpekt at esken måtte bli tatt med, men det ble ignorert.

Jeg ble skikkelig provosert på vegne av kiosken, og det var nesten så jeg fikk lyst å komme med en kommentar (da er det ille).

Dog, når personen gjenforteller historien er det sikkert de slemme innehaverne av kiosken som blir tillagt alt av feil.

Personlig så går jeg tilbake det første jeg tenkte når jeg gikk inn på kiosken og så at noen hadde tatt med seg inn en sykkel.

hvem faen er denne idioten.